Contrain Employment Agency

Over ons

Contrain Employment Agency is een Europees uitzendorganisatie / detacheringsbedrijf met roots in Polen en sinds 1997 actief op de Europese markt met als grootste markten Nederland, Duitsland en Polen. Contrain groeit hard in deze arbeidsmarkt met een aanhoudende vraag naar gekwalificeerd en gemotiveerd personeel.

Gedurende de afgelopen 20 jaar zijn, van oorsprong, meer dan 20.000 medewerkers ingezet voor projecten en werkzaamheden in de tuinbouw waarbij de laatste jaren en toenemende vraag is vanuit recycling-, productie- distributie- en logistieke ondernemingen, groothandels en retailers.

Of u nu op zoekt ben naar heftruck- of reachtruck chauffeurs of medewerkers voor orderpicking, inpakken of om goederen in te slaan of verzendklaar te maken, Contrain kan u helpen met inzet van Poolse medewerkers.

Contrain dankt haar succes, en daarmee het succes van onze klanten, aan onze locale persoonlijke selectie & werving activiteiten aansluitend op de functie-eisen van de opdrachtgever en de kennis en vaardigheden van de kandidaat.
Bent u op zoek naar:
• tijdelijke werknemers voor seizoenswerk of vacatures?
• Uitbesteding van werk via Contracting?

We bespreken graag met u de mogelijkheden om ook uw (tijdelijke) ondercapaciteit op te lossen en uw groeiambities te ondersteunen.
U bent van hartelijk welkom op onze stand 4.D.109

Onze uitgangspunten
– Gelijke betaling voor gelijkwaardige werkzaamheden
– Permanente ondersteuning in Nederland voor onze werknemers
– Huisvesting (SNF gecertificeerd) en woon-werkverkeer worden door Contrain gefaciliteerd
– Vaste contactpersoon voor de opdrachtgever voor personeelsplanning en operationele zaken

Meer weten over onze diensten? Kijk dan ook op www.contrain.nl maar u kunt ons ook bereiken op + 31 (0)6 – 4153 1351 of h.leenhouts@contrain.pl

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top