EVC (Verpakking)

Over ons

De combinatie van EVC-TPC-BRTC zorgt voor een ergonomisch verantwoorde en kostenbesparende werkomgeving met EVC inpaktafels en optimale verpakkingsmaterialen
Dat is de inzet van EVC-TPC en BRTC als combinatie op de Empack 2022! Hier laat deze combinatie zien hoe orders ergonomisch verantwoord, snel, milieuvriendelijk en goedkoop verpakt en verzonden kunnen worden. Dit gebeurt niet alleen snel, maar ook met minimale loop-, til en draaibewegingen.

Als u met verpakkingsmaterialen van TPC/BRTC aan een EVC inpaktafel werkt, dan zijn alle benodigdheden binnen handbereik. De inpakmethodiek wordt volledig naar wens ingericht. Denk daarbij aan het enorme assortiment aan verpakkingsoplossingen en een groot scala aan accessoires voor de inpaktafel, denk bijvoorbeeld aan diverse soorten dispensers, geïntegreerde opvulmateriaal-oplossingen of opbergladen. De benodigde verpakkingsmaterialen en accessoires zijn natuurlijk afhankelijk van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Het uitgangspunt is hierbij altijd glashelder: Minimale loop-, til- en draaibewegingen, razendsnel maar ook milieuvriendelijk inpakken tegen een acceptabele prijs!

Orders die in een doos worden verpakt en de lading moet worden gestabiliseerd en beschermd met opvulmateriaal, laat EVC zien hoe dit arbeidsintensieve proces uitermate efficiënt uitgevoerd kan worden door een optimaal ingerichte paktafel. Deze ergonomische werkwijze zorgt ervoor dat uw rendement omhoog gaat en u economisch verantwoord werkt.

Gemarkeerd product

Products

Neem contact met ons op

Scroll naar top