Parlando

Over ons

Parlando is een systeemhuis dat is gespecialiseerd in Barcodering, Automatische Identificatie en Datacollectie (Barcode, Voice en RF-iD) en is met name actief in de industrie, logistiek, handels-, energie- en zorgsector.

Binnen Parlando is uitgebreide expertise aanwezig om koppelingen tussen ‘op de werkvloer verzamelde data’ en verschillende ERP applicaties te realiseren.

Er worden producten en diensten geïmplementeerd in het midden- en kleinbedrijf, bij handels- en productie ondernemingen, energiebedrijven en ziekenhuizen & zorginstellingen en bij top-100 ondernemingen, in binnen- en buitenland.

Daar waar nodig wordt hardware op maat aangepast en software wordt, indien nodig, op klantspecificatie ontwikkeld en gebouwd. Met een naadloze interface naar het in gebruik zijnde hoger gelegen ERP / WMS / ZIS systeem wordt zorg gedragen voor een stabiele totaaloplossing.

Scanners, Barcode printers, Voice systemen, Hand- en Truckterminals worden geleverd in allerlei uitvoeringen met alle mogelijke vormen van communicatie. Tevens worden desgewenst draadloze netwerken ingemeten en ingericht.

Voor iedere toepassing levert Parlando de juiste labelprinter in combinatie met gewenste printsoftware, etiketten en bijbehorende printfolie (of RFID-tags).

Naast hard- en software verzorgt Parlando in eigen beheer Service en Support op de geleverde producten en diensten. In overeenstemming met onze klanten; op afroep of met een klant specifiek servicecontract.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top