Zetes Netherlands

Over ons

Meer dan 80% van de top 500 Europese supply chain-bedrijven doen beroep op ons voor het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Sinds 1984 helpen onze methodes, oplossingen en expertise bedrijven in manufacturing, transport en logistiek en retail om snel te kunnen inspelen op een evoluerende markt en om steeds voorop te blijven lopen op de concurrentie.

Wie zijn we?
Zetes is een innovatieve specialist in supply chain-technologie. Wij werken nauw samen met onze klanten om het beste uit hun supply chain te halen. Samen maken we uw logistieke processen efficiënter en “agile”, en creëren we visibiliteit en traceerbaarheid in uw hele keten. Al meer dan 30 jaar zijn we een vertrouwde adviseur voor supply chain-bedrijven in de hele EMEA-regio. Sinds 2017 zijn we een onafhankelijke dochteronderneming van de Panasonic Corporation.

Wat doen we?
We leveren u supply chain-oplossingen waarmee u uw logistieke processen sneller en efficiënter kan uitvoeren, en geven u visibiliteit en traceerbaarheid in uw hele keten. Van de verpakkingslijn en het magazijn tot in de winkel helpen wij u om uw processen efficiënt aan te sturen, aan de hand van realtime informatie, zodat u uw klanten steeds een uitstekende service kan bieden.

Waar zijn we te vinden?
Onze 1200 specialisten staan tot uw dienst vanuit meer dan 30 vestigingen in meer dan 20 landen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Via dit brede netwerk bieden wij u lokale service en support,waar u zich ook bevindt. Onze specialisten adviseren en ondersteunen u graag overeenkomstig de specifieke kenmerken van uw markt en sector. Neem contact met ons op voor een afspraak met een van onze medewerkers in uw buurt.

Benut het volledige potentieel van uw supply chain
Wij weten dat de Europese supply chain een van de meest efficiënte en geautomatiseerde ter wereld is. Door samen met u uw supply chain-proces te analyseren en te optimaliseren, stap voor stap, idee voor idee, helpen wij u om op de juiste plaatsen alsnog winsten te behalen die voor meer concurrentievoordeel en potentieel zorgen, en dit zelfs in de meest geautomatiseerde supply chains.

Onze portefeuille en vakkundigheid zijn getest en bewezen door honderdduizenden gebruikers in duizenden productiesites, magazijnen, distributiecentra en winkels in tal van sectoren in de hele EMEA-regio. Neem een kijkje bij onze referenties voor meer informatie.

Wij zijn gedreven
Wij willen u, uw uitdagingen en uw doelstellingen door en door leren kennen. Vervolgens zoeken wij samen met u naar de best mogelijke oplossing. Van bedrijfsprocesanalyse en de ontwikkeling van oplossingen tot implementatie en support, wij zorgen ervoor dat u uw beloften aan uw klanten kunt nakomen.

Een totaalaanbod
Van de verpakkingslijn en het magazijn, het transport en helemaal tot in de winkel, wij hebben supply chain-oplossingen voor alle aspecten van uw project. Dit is inclusief hardware, software, training en support. Ontdek ons volledige aanbod aan oplossingen

Flexibele, aanpasbare en future-proof oplossingen
Onze oplossingen zijn future-proof en kunnen heel eenvoudig uitgebreid en aangepast worden naarmate uw bedrijf zich ontwikkelt. Ze zijn platform- en apparatuur-agnostisch waardoor u snel kunt inspelen op marktveranderingen en uw investering veilig kunt stellen.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

We-are-hiring-1

Engineer ‘Hardware en Infra’ (40 uur per week – Son)

De functie
De engineer hardware & infra geeft binnen zijn/haar expertisegebied mobile devices en wifi netwerken (Hardware en Software) zelfstandig uitvoer aan het ontwerp, implementeren en het documenteren van projecten en/of installaties. Zorgt voor health checks, onderhoud en preventief onderhoud bij klanten, lost remote en/of on site storingen op bij klanten en draagt hierdoor bij aan een optimale service verlening aan de klanten van Zetes.

Lees verder »
We-are-hiring

Supportdeskmedewerker (40 uur per week – Son)

Zetes is een internationale leverancier van oplossingen en diensten voor Supply Chain-optimalisering en maakt daarbij gebruik van bewezen technologieën voor het identificeren van goederen zoals RFID, Vision, barcodering of stemherkenning. Zetes creeërt zo al meer dan 30 jaar visibiliteit en traceerbaarheid in de hele keten. Wij streven ernaar de toonaangevende leverancier van IT-oplossingen voor de gehele supply chain te zijn. Betrouwbaarheid, innovatie en klanttevredenheid heeft bij ons de hoogste prioriteit.

Met een uitgebreid portfolio verbindt Zetes de werkvloer met het hostsysteem om meer inzicht te geven in de bewegingen van goederen. Zo kunnen klanten uit verschillende industrieën nog beter hun bedrijfsprocessen stroomlijnen aan de hand van realtime informatie.
Binnen Zetes heerst een open en informele sfeer. Het fundament is gebouwd op onze kernwaarden:
– Klanttevredenheid
– Medewerkertevredenheid
– Kwaliteit
– Teamwork
– Continue verbetering

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top