Wij maken jouw deelname "easy"

Easyfairs – de organisatie achter Logistics & Automation – beschikt inmiddels over jarenlange ervaring op het gebied van vakbeurzen. De kennis en ervaring van exposanten, partijen en bijbehorende communities staan bij ons altijd voorop. We denken graag met je mee over de invulling en zijn in staat om jou van A tot Z te ondersteunen in aanloop naar je beursdeelname. Zo kun je je compleet focussen op jouw eigen doelstellingen. De rest? Daar zorgen wij voor.

Nodig jouw relaties uit

We ondersteunen je graag bij het uitnodigen van jouw relaties met de unieke Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd, opmaak- en drukwerkkosten die je normaal kwijt zou zijn voor uitnodigingen, bespaar je! Wij sturen namens jouw bedrijf de gepersonaliseerde uitnodigingskaarten kosteloos naar jouw relaties.

My Easyfairs

 My Easyfairs is het online platform waar je alle benodigde middelen vindt om je beursdeelname voor te bereiden én op te volgen. Je kunt er je bedrijfsprofiel op de beurswebsite onderhouden, je logo uploaden, producten boosten, nieuwsitems delen, vacatures presenteren en daarnaast ook innovaties aanleveren voor de Innovatiegalerij.

EasyGo

EasyGo is een servicepakket met een breed aanbod aan marketingtoolsgebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie. Benieuwd naar de voordelen voor jou als exposant?

Smart Badge

Op Logistics & Automation ontvangt iedere bezoeker bij binnenkomst een badge waarin een speciale chip in verwerkt is: de Smart Badge. Met deze Smart Badge kunnen bezoekers exposantenstands scannen waarin zij geïnteresseerd zijn en graag meer informatie over willen ontvangen.

COVID-19

Deelname aan Logistics & Automation moet uiteraard op een veilige en verantwoorde manier plaatsvinden. Beursorganisator Easyfairs, waar Logistics & Automation onderdeel van is, neemt hiervoor verschillende maatregelen.

Standbouwopties

De beursstand is jouw visitekaartje op de beurs. Heel belangrijk dus om deze goed in te richten. Door je te presenteren met een stand tijdens Logistics & Automation ontmoet je potentiële klanten, vergroot je jouw naamsbekendheid, lanceer je effectief nieuwe producten of diensten én netwerk je gericht met bestaande en nieuwe relaties. 

Scroll naar top