Haal extra rendement uit jouw badgelezer

Op Logistics & Automation ontvangt iedere bezoeker bij binnenkomst een badge waarin een speciale chip in verwerkt is: de Smart Badge. Met deze Smart Badge kunnen bezoekers exposantenstands scannen waarin zij geïnteresseerd zijn en graag meer informatie over willen ontvangen. De bezoekers scannen met hun Smart Badge de speciale badge reader die iedere exposant ontvangt, en zichtbaar op hun stand dient te plaatsen.


Video afspelen

Wat doet jouw badgelezer?

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle exposanten een badgelezer. Het aantal badgelezers dat je ontvangt, is afhankelijk van het EasyGo pakket dat je hebt gekozen. De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die jij hebt geüpload in je persoonlijke My Easyfairs omgeving.

Hoe werkt het?

Door de badge eenvoudig te scannen met je badgelezer op de stand ontvangen bezoekers jouw product- en bedrijfsinformatie (die je hebt hebt geüpload via My Easyfairs) aan het einde van de dag via e-mail.

TIP

Als je GoVisibility hebt, kun je altijd nog upgraden naar een ander pakket om de lijst te krijgen van bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand.

Neem hiervoor contact met ons op of bekijk de andere EasyGo pakketten. 

Wat moet je doen tijdens de beurs?

  1. Haal je gebruiksklare badgelezer tijdens de opbouwdag op bij het Business Point
  2. Plaats de badgelezer op jouw stand: in het gezichtsveld van je bezoeker, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen
  3. Verwijder de strip op je badgelezer en plaats deze op het karton
  4. De batterijen van de badgelezer gaan een hele beurs mee
  5. Breng de badgelezer terug naar het Business Point aan het einde van de dag op de laatste beursdag
Scroll naar top