Daarom deelnemen

De intralogistieke sector is continu in beweging; ontwikkelingen op het gebied van automatisering en flexibilisering volgen elkaar in rap tempo op. Deelname aan Logistics & Automation is dé manier om persoonlijk in contact te komen met nieuwe klanten. Tijdens beurzen worden alle zintuigen geprikkeld, dat maakt beursdeelname nog steeds uniek, ook bij Logistics & Automation. De beurs is een uitgelezen netwerkmogelijkheid, waar je je in het hart van de sector bevindt. Daarmee liggen oplossingen voor de toekomst in Logistics & Automation binnen handbereik.  

Wie is de bezoeker?

Logistics & Automation wordt bezocht door eindgebruikers en beslissingsnemers uit de intralogistieke sector. Kom in contact met o.a. management/directie, technisch managers, (intra-)logistieke managers, ICT managers en engineers. Zij zijn allen geïnteresseerd in en op zoek naar nieuwe oplossingen voor efficiëntie, productiviteit en veiligheid om zo hun producten of diensten te verbeteren.

EasyGo

EasyGo is een servicepakket met een breed aanbod aan marketingtoolsgebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie. Benieuwd naar de voordelen voor jou als exposant?

L&A Internationaal

Logistics & Automation staat internationaal bekend als de meest effectieve manier om de gehele (intra-)logistieke keten te verbinden in lokale markten. Think global, act local. Krijg direct toegang tot een indrukwekkend referentienetwerk binnen Europa.

Deelnemen?

Wil jij ook deel uitmaken van Logistics & Automation 2021? Leg vandaag nog je deelname vast en kies de beste locatie.
Vragen over de beurs of over deelname? Neem gerust contact op!

Scroll naar top