Verbeter jouw concurrentiepositie

Logistics & Automation is hét vakevenement voor professionals werkzaam in de intralogistiek. Kom op 5 & 6 april 2022 in contact met o.a. logistiek managers, engineers en technisch managers, maar bovenal gemotiveerde beslissers en overtuig hen van de toegevoegde waarde van jouw oplossing. Logistics & Automation maakt haar entree naast hét verpakkingsevent van de Benelux, Empack. Beslissers maken vanuit Empack gemakkelijk de overstap naar Logistics & Automation, daar een aanzienlijk deel van deze bezoekers een warehouse nodig heeft voor het opslaan van producten, transport voor co-packing of voorafgaand het transport voor logistieke dienstverlening. Een unieke kans om bij dit debuut niet te ontbreken!

Waarom deelnemen?

EasyFairs-LogisticsDistribution-0144

Jij bent de driver voor succes

Logistics & Automation biedt je de mogelijkheid om de toekomst van de (intra-)logistieke sector vorm te geven en klanten te laten zien dat je een vitaal element bent in hun weg naar succes.

Ontmoet jouw leads op een persoonlijke manier

In deze steeds meer digitale wereld is face-to-face nog nooit zo belangrijk geweest. Logistics & Automation vormt het ideale platform om binnen twee dagen persoonlijk in contact te komen met het hart van de doelgroep.

EasyFairs-EmpackAutomationTransport-0119
EasyFairs-LogisticsDistribution-0268

Twee vakgerichte beurzen onder één dak

Logistics & Automation is dé ontmoetingsplaats voor intralogistieke professionals die op zoek zijn naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van intralogistieke oplossingen en automatiserings-technologieën. Door de colocatie met Empack, de vakbeurs voor verpakkingstechnologie, treft de bezoeker een totaal aanbod van diensten en producten voor intralogistiek, verpakken en automatisering.

365 dagen per jaar zichtbaar

Naast twee dagen ‘live’ contact met de intralogistieke markt, ben je 365 dagen per jaar online vindbaar dankzij een op maat gemaakte marketingcampagne. Volg de contacten die je opdoet tijdens de beurs eenvoudig op dankzij de nieuwste technologieën van leadverzameling: Visit connect en Touch & Collect.

EasyFairs-LogisticsDistribution-0185

Beschik jij over baanbrekende innovaties, producten en/of technieken in intralogistieke oplossingen? Ontmoet het juiste publiek, overtuig (potentiële) klanten en versterk bestaande relaties tijdens Logistics & Automation 2021.

Scroll naar top