Verbeter jouw concurrentiepositie

De intralogistieke sector is continu in beweging; ontwikkelingen op het gebied van automatisering en flexibilisering volgen elkaar in rap tempo op. Deelname aan Logistics & Automation is dé manier om persoonlijk in contact te komen met nieuwe klanten. Tijdens beurzen worden alle zintuigen geprikkeld, dat maakt beursdeelname nog steeds uniek, ook bij Logistics & Automation. De beurs is een uitgelezen netwerkmogelijkheid, waar je je in het hart van de sector bevindt. Daarmee liggen oplossingen voor de toekomst in Logistics & Automation binnen handbereik.  

Waarom deelnemen?

EasyFairs-LogisticsDistribution-0144

Jij bent de driver voor succes

Logistics & Automation biedt je de mogelijkheid om de toekomst van de (intra-)logistieke sector vorm te geven en klanten te laten zien dat je een vitaal element bent in hun weg naar succes.

Ontmoet jouw leads op een persoonlijke manier

In deze steeds meer digitale wereld is face-to-face nog nooit zo belangrijk geweest. Logistics & Automation vormt het ideale platform om binnen twee dagen persoonlijk in contact te komen met het hart van de doelgroep.

EasyFairs-EmpackAutomationTransport-0119
EasyFairs-LogisticsDistribution-0268

Twee vakgerichte beurzen onder één dak

Logistics & Automation is dé ontmoetingsplaats voor intralogistieke professionals die op zoek zijn naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van intralogistieke oplossingen en automatiserings-technologieën. Door de co-locatie met Empack, de vakbeurs voor verpakkingstechnologie, treft de bezoeker een totaal aanbod van diensten en producten voor intralogistiek, verpakken en automatisering.

365 dagen per jaar zichtbaar

Naast twee dagen ‘live’ contact met de logistieke markt, ben je 365 dagen per jaar online vindbaar dankzij een op maat gemaakte marketingcampagne. Volg de contacten die je opdoet tijdens de beurs eenvoudig op dankzij de nieuwste technologieën van leadverzameling: Visit connect en Touch & Collect.

EasyFairs-LogisticsDistribution-0185

Beschik jij over baanbrekende innovaties, producten en/of technieken in intralogistieke oplossingen? Ontmoet het juiste publiek, overtuig (potentiële) klanten en versterk bestaande relaties tijdens Logistics & Automation 2021.

Scroll naar top