Logistics & Automation 2021 vindt gelijktijdig plaats met Empack

Op 8 & 9 september 2021 vormen Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch het decor voor de 19e editie van Empack. Empack is het jaarlijks terugkerende en toonaangevende evenement voor verpakkingstechnologie in Nederland. Hier komt de verpakkingscommunity bijeen om de nieuwste oplossingen te vinden op het gebied van verpakkings- technologie, -materialen en -services. Naast het ontmoeten van nieuwe relaties, biedt het fysieke ontmoetingsmoment de mogelijkheid om kennis te verrijken en direct een update te krijgen over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector.

Oplossingen voor verpakkingsuitdagingen

Van toonaangevende exposanten tot innovatieve start-ups. Het event zal bruisen van toegewijde investeerders, die hun verpakkingsuitdagingen willen oplossen door: het ontdekken van nieuwe technologieën, services en materialen; het opdoen van nieuwe kennis en inspiratie; en het maken van nieuwe connecties. Dag in dag uit werkt Empack samen met de belangrijkste spelers in de sector om een vernieuwde show aan te bieden, editie na editie, altijd in de voorhoede van de sector en in staat om te reageren op de steeds complexere marktbehoeftes.

Grootste verpakkingsportfolio

Beursorganisator Easyfairs bezit op Europees niveau het sterkste aanbod van evenementen in de verpakkingsindustrie. Met de introductie van Logistics & Automation naast Empack in 2021 beschikt zij over het grootste packaging portfolio van Europa als je kijkt naar de bezoekersaantallen op jaarbasis. Verpakken en logistiek kunnen niet zonder elkaar. Automatisering blijft groeien en is een belangrijk onderdeel voor de toekomst van verpakkingen (& logistiek). Denk hierbij alleen al aan de (intra)logistieke oplossingen i.v.m. de explosieve groei van e-commerce. Daarom zal de Empack editie in 2021 gelijktijdig plaatsvinden met Logistics & Automation, het nieuwe intralogistieke evenement.

Bezoekersprofiel

(Intra)logistiek Manager · Supply Chain Manager · Warehouse Manager · Procurement Manager · Operations Manager · Distribution Manager · Automation Manager · R&D Manager · CTO · CIO · CEO · Intralogistic Operator · Technical Manager · Quality Control Manager · Logistic Engineer · System Integrator

Exposantenprofiel

Management en directie van de belangrijke industriële sectoren vinden in Empack een bron van nieuwe leveranciers in verpakkingsmachines, industriële verpakkingen, robotica,  automatisering en logistiek- & transportverpakkingsmaterialen.

Sectoren

Food · Non-Food · Distributie · Transport · Detailhandel · Auto-industrie · Chemisch en farmaceutisch · Textiel

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top