Het onverslaanbare productduo

Beschrijving

Bijna elk logistiek project is, en blijft, een werk in uitvoering. Aanpassingen en verbeteringen liggen altijd in het verschiet omdat de eisen van de markt voortdurend veranderen. Dat geldt ook voor deze toonaangevende speler in de e-commerce markt.

Deze eindgebruiker moest de inkomende en uitgaande goederenstroom naar verschillende verdiepingen met elkaar verbinden en ook de verdiepingen zelf met elkaar verbinden om te zorgen voor vlotte transfers tijdens het hele traject.

Aangezien dit project werd gebouwd in een bestaand pand, met wat ruimte teruggewonnen door andere delen van de lijn te moderniseren, was er absoluut een tekort aan ruimte. Bovendien moest de lift die de verdiepingen met elkaar verbond een hoge doorvoercapaciteit hebben en moest de transportband flexibel genoeg zijn om door smalle deuren en hoeken te kunnen. Alles bij elkaar was dit project een grote uitdaging. Met dit soort hindernissen is het essentieel om de juiste mensen bij elkaar te krijgen – mensen die alle opties op de markt kennen en weten hoe ze het meeste uit elke vierkante centimeter kunnen halen.
Gelukkig was Logiflexx conveyor solutions bv, de integrator van hun keuze, goed op de hoogte van alle mogelijkheden en wist men dat AmbaFlex de enige echte optie was. De oplossing was de combinatie van een compacte AmbaFlex SpiralVeyor met de AmbaVeyor. Dit onverslaanbare productduo heeft vele voordelen; het zorgt voor een hoge, continue doorvoer terwijl het uiterst compact blijft, en het vermindert de overdrachten en aandrijvingen in vergelijking met alternatieven.

Media

Gallery

Website

Downloads

Scroll naar top