Laat je informeren en inspireren door experts

Welke thema’s zijn actueel in de intralogistieke branche en hoe kun je daarop in spelen in de praktijk? Naast de aanwezige exposanten, delen ook ervaren professionals en sprekers uit binnen- en buitenland hun kennis en ervaringen op het gebied van intralogistiek.

Bekijk een greep uit het programma hieronder. Houd de website in de gaten voor updates!

EasyFairs-Automation-0373

Woensdag 8 september

Roadmap to a futureproof warehouse

René Geujen - Director Plan Development - Next Level Development
11:00 - 11: 30 uur

Rene Geujen van Next Level bespreekt alle ontwikkelingen op het gebied van ‘Toekomstbestendig logistiek vastgoed’. Hij geeft tips op het gebied van duurzaamheid en locatie. Verder gaat hij in op de gebouwconfiguratie; hoe ontwikkel je modulair, schaalbaar en bouw je toekomstbestendig? Ook geeft hij zijn visie op future logistics: wat is de impact van robotisering op het gebouw? In logistiek en planontwikkeling heeft René meer dan 20 jaar ervaring en heeft zowel aan de aanbodzijde als aan de vraagzijde zijn kennis en ervaring opgedaan.

De Digitale Transformatie van uw Supply Chain

Paul Grefen - Hoogleraar, Principal Architect - Technische Universiteit Eindhoven, Atos Digital Transformation Consulting, Grefen Digital Business Architecture
11:30 - 12:00 uur

In deze sessie krijgt u – kort maar krachtig – een overzicht van de invloed van de digitale transformatie op uw supply chain. We bespreken wat er veranderen kan door toepassing van moderne IT, maar ook wat er veranderen moet om bij te blijven in de snel veranderende wereld van digital business. We zien dat het toepassen van technologie zonder adequaat inzicht in de ‘nieuwe business’ meestal geen goed idee is.

Paul Grefen is sinds 2003 hoogleraar Digital Business aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij werkt aan de brug tussen digitale technologie en flexibele bedrijfsmodellen, binnen bedrijven en in bedrijfsnetwerken. Hij is principal architect bij Atos, heeft zijn eigen adviespraktijk G.DBA en is onderzoeksdirecteur van het European Supply Chain Forum.

Donderdag 9 september

Hoe transformeer je een 200 jaar oud bedrijf naar een moderne supply chain?

Marten van der Zee (Libbey) en Wilbert Stoutjesdijk (UC Group)
14:00 - 14:30 uur

Vanuit het bepalen van het supply chain master plan heeft Libbey diverse verbeterprojecten gedefinieerd door middel van de inzet van mechanisatie, digitalisering, AGV’s en robots. Denk groot, begin klein, wees flexibel!

Als eerste op de hoogte?

Benieuwd welke kennissessies je nog meer bij kunt wonen op 8 en 9 september tijdens Logistics & Automation? Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Scroll naar top